En kärleksfull dag

Nu är det PRIDE!!! :-D Årets höjdpunkt, alla kategorier. Happy happy HAPPY!!! 
 
Förberedelser. Jag målade mina naglar i rött, orange, gult, grönt, blått och lila i förmiddags. Sedan gick jag iväg till Dynamo, där jag och resten av styrelsen gjorde i ordning och pyntade med flaggor och ballonger. Jag gillar verkligen förberedelser inför evenemang. Att gå runt i lokalerna och pyssla i lugn och ro innan den stora massan väller in och Ångestmonstret börjar gå bärsärkagång. Det ligger både lugn och förväntan i luften. Det är mysigt på något sätt. 
 
Paraden. Dubbelt så stor uppslutning som förra året, typ 700-800 personer gick i vår fina regnbågsmanifestation idag. Solen sken trots hot om regn och det var otroligt kärleksfull stämning. Syrran och jag gick långt fram i tåget, vi syns i de rosa ringarna. (Foto: Matz Glimhed, Norrköpings Tidningar). 
 
Invigningen. Paraden avslutades på Dynamos innergård. Syrran och jag klev först upp på den lilla talarscenen för att få bra överblick, men gick ner igen när det började komma för mycket folk. Nog för att det var en väldigt fluffig, kärleksfull stämning i luften, men att hamna i centrum för nästan 800 personeras uppmärksamhet blir inte my cup of tea för det. 
 
Vi hade tänkt gå på en del evenemang under eftermiddagen, men efter paraden var vi båda två så överväldigade och trötta att vi gick hem och lade oss och sov några timmar istället. :-P

Kommentarer

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.



Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback