Möbler och vårpromenad

Igår var jag på Ikea med familjen och köpte en massa grejer till lägenheten. Det var vidrigt mycket folk där, så jag blev alldeles stirrig och yr och fick svårt att andas och ville bara därifrån. Men jag stannade kvar - och jag överlevde. Klängde lite på syrran och mamma emellanåt, men annars klarade jag mig rätt så bra på egen hand. Tog mig igenom hela varuhuset utan att freaka ur och vi fick med oss en massa fina saker därifrån.

Så det har blivit en hel del hopskruvande av möbler (och svordomar över Ikea-konstruktioner) här hemma det senaste dygnet. Himla fint blir det! :D

Syrran och jag har även gått en långpromenad i det vackra vårvädret samt shoppat en del. Idag har det varit den varmaste och finaste dagen hittills i år, vilket känns jättebra - speciellt eftersom det är 8 mars idag. :)

Ett hörn av mitt sovrum. Hylla inköpt på Ikea igår och sminkbord inköpt på stan idag. Nu är det nästan bara de trista väggarna som behöver en makeover, sedan är jag helnöjd med mitt rum.

Syrran och jag hittade en slänt full med krokusar under dagens långpromenad. Och det var så varmt att vi kunde ha tunna jackor. Nu är det verkligen VÅR! :D

Kommentarer
Livrädd

Det låter som ett fint slut på veckan och ett fint slut på arbetsveckan dessförinnan! Hoppas nya veckan har vett nog att uppföra sig på samma sätt! :)

2015-03-08 @ 22:33:23

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback