Magnifik måndag

Idag har jag känt mig sådär löjligt, sprudlande, bubblande glad. Tror det började med ett litet barn imorse, när jag var på väg till jobbet. Jag hörde en liten röst bakom mig som alldeles exalterad ropade "KOLLA, MAMMA! FLICKAN HAR HELLO KITTY PÅ SIN VÄSKA! DET ÄR HELLO KITTY DÄR!" och jag kunde inte låta bli att le med hela ansiktet.
 
Min uppmärksammade väska.
 
Superglad och trevlig har jag varit hela dagen på jobbet också. Det var sjukt stressigt och jag blödde näsblod imorse (förmodligen på grund av stressen), men det slog inte över i Malin-blir-snäsig-mot-sin-omgivning utan jag fortsatte vara på mitt allra ljuvaste humör. :)
 
Fint väder har det varit hela dagen (om än lite kallt). Jag slutade tidigare från jobbet och tog bussen till Söderköping, där jag först gick på café och sedan besökte tygaffären (vilket var mitt huvudsakliga ärende). Det är ju bara lite mer än tre månader kvar till Taylor-konserten nu, så det börjar bli hög tid att planera och sy min outfit. Det kommer bli en av utstyrslarna från "Shake It Off"-videon...
 
 
Vilken tror/tycker ni? :)
 
PS. Ni har väl inte missat att ansökan till höstkurserna öppnade idag? Det är även sista dagen att söka till sommarkurserna. Så vad gör ni fortfarande här?! In på antagning.se med er! :D

Kommentarer

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback