Imorgon börjar jag handleda!

Idag var det extrainsatt styrelsemöte med Pride-familjen. Det gick inte riktigt hem hos Ångestmonstret, som gjorde mig alldeles stirrig och rastlös timmarna innan och fick mig att flera gånger bestämt hävda att jag inte ville gå dit. Men syrran fattade att det var Ångestmonstret och inte jag som psykade ur, så hon sa vänligt men bestämt åt mig att jag visst ville gå dit.
 
Och visst ville jag gå dit! När jag väl kom dit kändes det jättemysigt och härligt. En timme bara flög iväg och när jag kom hem igen kände jag mig fylld av iver och energi att plocka i ordning i lägenheten. Så syrran och jag satte fart och började greja i köket, som nu några timmar senare börjar se riktigt beboeligt ut. :)
 
Imorgon väntar mig en ny utmaning. Då kommer det en praktikant till Körsbärsdalen, som ska stanna där i åtta veckor - och som JAG ska vara handledare åt! :O Jag var på jobbet igår och gjorde i ordning i hennes rum och såg till att datorn och programvaran fungerade och att det fanns tillräckligt med kontorsmaterial på hennes skrivbord. Jag har även plockat fram ett relativt enkelt redovisningsuppdrag som hon kan få börja arbeta med. Så jag antar att jag borde känna mig rätt förberedd och redo att ta emot nykomlingen? Så fan heller! Jag är skitnervös, för att inte säga fullkomligt livrädd! Uuuuääähhh!!!

Kommentarer

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback