Lilla Malin i London

 
Jag ligger i en hotellsäng i London(!) och är egentligen alldeles för trött för att blogga, för det har verkligen varit en händelserik dag. Men just eftersom det varit en sådan händelserik dag så MÅSTE jag ju bara blogga. :-P 
 
Imorse mådde jag inte bra. Inte alls bra. Jag tror inte riktigt att "resfeber" är det rätta ordet, det räcker liksom inte till för att beskriva den råångest och skräck jag genomled imorse. Jag sa till syrran att jag inte ville åka, att jag ville stanna kvar hemma istället...men hon förstod ju att det var Ångestmonstret och inte jag som var av den åsikten. 
 
Nu kommer jag inte ens ihåg allt jag oroat mig för under dagen. Så fort någonting löst sig har jag börjat noja över nästa potentiella problem. För visst måste någonting gå fel?! Men allting har flutit på hur smidigt som helst, det är nästan läskigt hur bra allting har gått. Resor till och från flygplatser, allt som skulle göras på flygplatserna, själva flygresan, incheckning på hotellet, att hitta och ta sig fram...och att ta kontakt med människor och ställa frågor - på engelska dessutom, som om det inte var jobbigt nog på svenska! 
 
Men människorna här är så himla trevliga och hjälpsamma. Och lugna! Det känns inte som att vi befinner oss i de centrala delarna av en superstor huvudstad, det är inte alls den där hetsen som jag upplevt i exempelvis Stockholm. Jag känner redan nu, efter en enda kväll, att jag tycker om London. Jag är knappt ens nervös inför morgondagens sightseeing. :-)

Kommentarer
Livrädd

London!!! Hoppas allt fortsätter att flyta på bra. Såg just att det är Pride imorgon så du får både regnbågar och Taylor. Trevlig helg!

2015-06-26 @ 10:41:11

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback