Födelsedag, flytt och veckans jobb-outfits

Idag fyller min finaste syster 25 år. :D Eftersom vi är mitt uppe i värsta hysteriska flyttkaoset så har det inte blivit något riktigt firande (det får vi ta längre fram, när vi kommit i ordning i nya lägenheten). Men hon fick fika och presenter av mig imorse i alla fall. Och så bjöd jag henne och mamma på lunch på stan. Och sedan gick vi och hämtade ut nycklarna till nya lägenheten.
 
Vårt nya hem är verkligen SÅ himla underbart! Till och med större och finare än vad jag mindes. Städningen efter föregående hyresgäst var visserligen under all kritik (matkladd i köket och fläckar på väggarna - och badrummet ska vi inte ens tala om), men det kommer vi att kompenseras för. Själva lägenheten är i alla fall jättefin. Jag blev nästan tårögd när jag gick genom rummen och det riktigt började gå upp för mig att vi faktiskt ska BO där från och med imorgon.
 
Har ägnat eftermiddagen och kvällen åt att packa. Fattar inte hur jag kan ha så sjukt mycket saker, det borde väl vara slut snart, vi har ju packat forever end ever?! Men nu börjar jag se en ände på eländet i alla fall. Det är bara ytterst lite kvar, och det får faktiskt vänta till imorgon bitti för jag orkar fan inte mer nu.
 
Jag har visst packat ner alla mina kläder, dagens outfit var det sista rena som fanns kvar i garderoben. Så imorgon får jag låna av syrran. :P

Kommentarer

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback