Sista & Första

Efter jobbet gick jag till min gamla lägenhet. Den var redan färdigstädad, jag skulle bara dit och hämta ett nyckelband...och förstås ta farväl ordentligt.
 
De två tidigare lägenheterna jag bott i efter att jag flyttade hemifrån har jag enbart känt mig lättad över att få lämna. Det har nästan känts som om jag flytt från dem faktiskt.
 
Men den här lägenheten...den har jag trivts hur bra som helst i under fyra och ett halvt års tid. Jag har inget otalt med den. Så det kändes faktiskt lite sorgligt att gå runt i den och veta att jag aldrig mer ska komma dit efter idag.
 
Men hon som ska flytta in i den efter mig verkar vara en jättegullig tjej, så hon tar nog hand om den ordentligt. Jag känner att jag lämnar lägenheten i goda händer. Så nu är det dags att gå vidare.
 
Ett lite vemodigt farväl.
 
På väg hem till nya lägenheten, efter min lilla avskedsvisit i den gamla lägenheten, fick jag syn på årets första vårblommor. Det känns nästan som ett tecken - att lämna något gammalt bakom sig och gå något nytt till mötes.
 
Detta kändes som en passande låt att lyssna på när jag gick hem.

Kommentarer

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback