Möten och sommarstudier

Just nu pågår årsmötet för djurrättsföreningen där jag är revisor. Sitter jag på mötet och förklarar resultat- och balansräkningen och läser upp revisionsberättelsen? Nähädå. Jag messade till kassören att jag är sjuk och sedan stannade jag hemma i godan ro. Och det är ju faktiskt sant - jag mår inte alls bra, jag hostar och snörvlar och känner mig allmänt risig. Helt legitimt skäl att stanna hemma. Så varför känns det som om jag smiter undan och låter Ångestmonstret vinna? :S
 
Apropå möten så är det extrainsatt styrelsemöte med Pride-familjen i helgen. Jag hade ingen aning om det, jag fick veta det av en slump först idag. Resten av styrelsen var fullt införstådda med det hela, men för mig kom det som en total överraskning. Och genast sköljde en flod av negativa tankar över mig - att man medvetet informerat alla utom mig, att man inte ville ha med mig, att det var ett misstag att jag nu råkat få veta det. Men jag byggde ganska snart upp en fördämning och stoppade floden, för min förnuftiga sida insåg förstås att de bitchiga fjortistjejers beteenden som jag varit utsatt för tidigare i livet verkligen inte är applicerbara på underbara Pride-familjen. Det var helt enkelt en kommunikationsmiss att jag inte blivit inbjuden tidigare.
 
Idag öppnade förresten anmälan till sommarkurserna, det hade ni koll på va? ;) Jag var förmodligen en av de första som skickade in ansökan. Jag är verkligen sugen på att börja plugga igen, jag har ju inte tagit några högskolepoäng sedan i juni! :O Hittade dock bara två kurser som jag kan tänka mig att läsa i sommar. Utbudet av sommarkurser är ju rätt trist - antingen går de på helfart (och det är ingen bra idé när vi är inne i kulmen av högsäsongen på jobbet) eller så är det astråkiga ämnen (typ programmering eller något annat tekniskt), och när det väl dyker upp något intressant som går på halvfart så kan en ge sig fan på att jag redan har läst den kursen några somrar tidigare (dagens studienarkomansproblem). Men två kurser hittade jag som sagt i alla fall. :)

Kommentarer

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback