Elektel Delusion

Okej. Nakamura-senseis serier står fortfarande högst i kurs i mitt lilla Yaoi-träsk. Jag menar, finns det något bättre än Junjou Romantica eller Sekai-ichi Hatsukoi?! Jag tror knappast det.
 
Men nu har ännu en serie letat sig in på min favoritlista. Elektel Delusion heter den och den är bara SÅ himla underbar! Jag har läst en annan serie av samma författare, Hidoku Shinaidemen den gillade jag inte alls lika mycket. Den var alltför brutal och våldtäktsromantiserande (speciellt de första kapitlen), karaktärerna kändes inte särskilt trovärdiga och författaren verkade inte ha någon klar bild av vart hennes story var på väg.
 
Elektel Delusion däremot...den är så söt och rolig och nosebleed-framkallande att jag blir alldeles till mig. Ett annat plus är att den inte är så jäkla stereotyp som mycket annan Yaoi tenderar att vara - om en tittar på karaktärerna kan en lätt tro att Shunpei är seme och Fumi är uke, men det är faktiskt precis tvärtom. Himla intressant!
 
Jag läste ut alla i nuläget publicerade kapitel förra veckan, och har sedan dess läst om valda delar ett antal gånger. Det är min kvällslektyr just nu. Rekommenderas varmt!
 
Supersöta huvudpersonerna Shunpei (vänster, uke) och Fumi (höger, seme). (Bildkälla: Elektel Delusion kapitel 17).

Kommentarer

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback