Bilkö och slottsmiljö

Ojsan, här har det blivit ny månad och allting och jag har inte bloggat! :O Som ni förstår går all min lediga vakna tid åt till att fixa i ordning i lägenheten efter flytten. Min dator är inte ens uppackad än och dutten använder jag mest till att spela Wordfeud och läsa Yaoi som avkoppling innan jag somnar. Och jag somnar faktiskt av ren utmattning, har inte tagit Imovane på flera nätter! :D

Men hur kommer det sig att jag har tid och ork att blogga ikväll då? Jo, jag befinner mig nämligen på ett slott utanför Uppsala och kommer inte komma hem igen förrän på torsdag kväll. Så jag KAN helt enkelt inte hålla på och greja i lägenheten ikväll. :P

Mina kollegor och jag ska gå på kurs här imorgon och på torsdag. Tur att vi åkte redan idag, för det tog fan fyra timmar att komma hit - varav typ hälften av tiden tillbringades i bilköer i centrala Stockholm! Den första halvtimmen av trafikkaoset i huvudstaden var jag alldeles exalterad och tyckte att det var jättespännande med alla bilar och filer och blinkande skyltar och trängselskatter och tunnlar och jag vet inte allt. Sedan blev jag rastlös och trött och jävligt kissnödig, så då övergick jag mer och mer i det inte fullt så exalterade tillstånd som mina kollegor befunnit sig i redan från början. De hävdar förresten att jag är väldigt känslig, som kan bli så uppspelt över så lite. Förstår inte alls vad de menar... ;)

Nu ligger jag nerbäddad i min hotellsäng här på slottet och känner mig ganska slut efter alla nya intryck som dagen bjudit på. Gissar att jag kommer bli ännu mer överväldigad imorgon, när kursen drar igång och jag får se det pampiga slottet i dagsljus. Så det är väl bäst att jag sover nu. Natti! :)


Kommentarer

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback