Yogapremiär

 
Precis hemkommen från yogan. Första passet i år (det blev ju inget under vårterminen), har inte gått på yoga sedan i vintras. Men jag kom in i det fort, det kändes välbekant och tryggt och trevligt även om det var många nya ansikten där. 
 
Och det gick bra, trots det onda i ryggen. Det kanske jag borde berätta om, i söndags fick jag plötsligt jätteont i ryggen, långt ner till vänster. Till synes helt utan anledning! Kunde knappt röra mig, det gjorde verkligen skitont. Under veckan har det blivit gradvis bättre för var dag som gått, och idag mår jag alltså så bra att jag klarade av ett helt yogapass. Vissa rörelser var smärtsamma, så jag kunde inte göra dem fullt ut, men på det stora hela gick det bra. 
 
När jag stod vid busshållplatsen efteråt saktade en bil in och stannade, och jag blev såklart skitnervös - tills jag insåg att det var yogaläraren och hennes son som ville erbjuda mig skjuts hem. Jag avböjde, de insisterade, jag velade, de insisterade, jag avböjde igen och när de åkte iväg nojade jag över huruvida jag verkat otacksam och oartig som inte accepterat deras vänliga erbjudande. Men jag tror att det var okej...kanske? 
 
Well, whatever...jag håller på att öva mig i att INTE noja över saker i efterhand, så skit i det nu. Ska snart gå och lägga mig, tror jag. Jag börjar ju jobba på tisdag, och tills dess måste jag ha vant mig av med de här fördärvliga vara-uppe-halva-natten-och-sova-hela-förmiddagen-fasonerna som jag har lagt mig till med nu under semestern.

Kommentarer

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback