Översvämning och kärleksfest

Precis hemkommen från supertrevlig fest med jättefina Pride-familjen. Ångestmonstret försökte in i det längsta få mig att strunta i att gå dit, men jag lyssnade inte på det örat. 
 
Att det varit en sådan hysterisk och utmanande dag idag underlättade nog processen faktiskt. Det blev nämligen översvämning i badrummet i förmiddags. Vatten ända bort till tröskeln! Så då blev jag tvungen att ringa till jouren flera gånger, få besök av två killar från jouren och sedan en kille från ett högtrycksspolningsföretag - allt som allt tog det typ tre timmar och en jävla massa energi. 
 
Efter denna pärs kändes det inte som en riktigt lika stor utmaning att ta mig iväg till festen faktiskt. Den veganska kladdkaka jag inatt bestämde mig för att baka till festen blev det dock inget av med - jag köpte några burkar tofuglass på vägen dit istället (det blev tack och lov mycket uppskattat). 
 
Alla var jättegulliga, precis som de alltid är. Tre av gästerna var nya bekantskaper för mig, men de var också jättegulliga. Massor av skratt och givande diskussioner, god mat och fina människor - och keliga katter! 
 
I lägenheten där festen hölls fanns det två katter, som jag förstås genast stiftade bekantskap med. :-P 
 
Jag hade velat stanna mycket längre, men när klockan passerade tio började det kännas ganska läskigt att gå hem alldeles ensam från de lite halvslummiga kvarteren och genom centrum såhär en lördagskväll, så då försökte jag hitta ett bra tillfälle att bryta upp. Kramkalas, kul-att-du-kom och vi-ses-om-några-dagar-igen. 
 
Jag är väldigt nöjd med kvällen. :-)

Kommentarer

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback