Home, sweet home!

Jag kom hem från Kalmar igår eftermiddag. Har haft det hur trevligt som helst, men det känns ändå jätteskönt att vara hemma igen. Jag kan liksom inte vara borta särskilt länge innan jag börjar längta hem. Vilket till stor del har med en viss liten dam på fyra tassar att göra... 
 
 
Oj oj oj, vilket gnäll jag möttes av när jag kom hem! Höga klagorop och superkelig. En kan ju tro att hon har haft det alldeles förfärligt medan jag har varit borta, men jag vet (och hon vet också) att hon har blivit mycket väl omhändertagen. 
 
En bunt med post låg det också på köksbordet. Bland annat en inbjudan från universitetet. Jag är ju "ny student" nu i höst, bevars. Ror jag i land kurserna jag tänker läsa nu så kommer jag (äntligen!) att passera 500 avklarade högskolepoäng den här hösten. :-P 
 
OMG, vilken tur att jag pluggar på distans! (Rosa panikmarkeringar gjorda av mig.) 
 
Jag hade lite svårt att sova inatt, så jag passade på att kolla på de hittills tillgängliga avsnitten av tredje säsongen av Junjou Romantica. Himla trevligt (såklart), men också väldigt frustrerande. Japans idiotiska moralpanikartade censur av Yaoi-anime har nu gått så jäkla långt att om jag inte redan hade läst de mangakapitel som den här säsongen baseras på så hade jag troligen knappt ens FATTAT vilka scener som var sexscener! Det är så extremt subtilt att det är löjligt. Och jag som tyckte att de tidigare säsongerna var för mesiga...men den här är SÅ mycket mesigare! Jeez. 
 

Kommentarer

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback