Excitement

Jag och min lilla medhjälpare ägnade större delen av gårdagen åt syprojektet. Det var så roligt att det nästan var berusande och tiden bara flög iväg. Plötsligt var det kväll utan att jag fattade hur klockan kunnat bli så mycket.
 
Syrran konstaterade lugnt att det var för att jag befann mig i mitt excitement. Och hon hade såklart fullkomligt rätt. Jag älskar verkligen att sy! Och det är så härligt att vi nu bor så stort att jag kan breda ut mina tyger och ha både symaskin, provdocka och strykbräda stå framme utan att de är i vägen. Otroligt främjande för kreativiteten! 
 
Jag vaknade redan vid femtiden imorse, efter sisådär fem timmars sömn, och kände mig märkligt nog helt utvilad (när hände det senast?!) och full av energi att fortsätta med syprojektet. Så det har jag hållit på med även större delen av denna dag. Och nu börjar det verkligen likna någonting... 
 
Igår sydde jag kjolen. 
 
Såhär ser projektet ut precis just i detta nu. Det som har tillkommit idag är överdelen, med de fem banden över magen. 
 
Nu kanske det börjar bli ganska uppenbart vilken outfit från "Shake It Off"-videon som det är jag försöker återskapa... 
 
 
Ser verkligen fram emot att ha denna utstyrsel på konserten i sommar. :-D

Kommentarer

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback