Avstressande aktiviteter

Jag hade tänkt gå och jobba en stund idag, men bestämde mig för att njuta av ledigheten och försöka koppla av istället. Ett flertal personer har den senaste tiden uttryckt oro för mig och mitt ohälsosamma stressande, så jag antar att det borde tas på allvar. 
 
Alltså har jag inte ägnat denna röda dag med bokslut på kontoret, utan med att greja i lägenheten, promenera i vårsolen, baka äppelpaj, spela olika sällskapsspel, göra research till min medeltidsroman...och läsa Yaoi. ;-) 
 
Håller även på och testar en app som jag hittade för några dagar sedan. Den ska vara en hjälp för att hantera ångest. Återkommer om den vid något senare tillfälle, när jag hunnit utvärdera den ordentligt. 
 
Imorgon anländer en stor leverans av möbler som syrran och jag har beställt. Det känns jättespännande att äntligen få hem alla fina grejer, men samtidigt jätteläskigt att det ska komma inklampande två fullkomliga främlingar i vårt hem för att bära in alltihop. 
 
Nåväl. Det blir nog bra. Nu måste jag hur som helst lägga all oro inför morgondagen åt sidan och fokusera på att försöka somna. Natti! 


Kommentarer

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback