Allmänt glad! Åka vagn i parad?

Både igår och idag har jag mått nästan oförskämt bra. Jag har det lika stressigt som vanligt, men av någon anledning tynger det inte ner mig som det annars tenderar att göra. Jag bara känner mig så allmänt GLAD. Vet inte om det är det härliga vårvädret som gör det, eller kanske att syprojektet går så bra eller att Pride närmar sig, men hur som helst känns det himla bra i alla fall. :-) 
 
Apropå Pride så var jag på möte med Pride-familjen i två timmar nu ikväll. Supertrevligt som vanligt. Vi pratade bland annat om paraden, och en av de paradansvariga erbjöd oss i styrelsen att åka på den första vagnen. Jag mottog erbjudandet med skräckblandad förtjusning men lämnade inget besked. Inom mig pågår ett mindre krig om huruvida det är en bra idé eller inte att försätta mig själv i rampljuset på det sättet (Ångestmonstret vrålar förstås att det är en extremt dålig idé). Vi får se vilken sida som går segrande ur den striden.

Kommentarer

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback