Fältarbetande redovisningskonsulter

Idag har jag och en kollega jobbat med bokslut på plats ute hos kund hela dagen. Trevligt med lite miljöombyte, men samtidigt mycket mer uttröttande än att vara på kontoret. Åtminstone för mig. Min kollega tyckte nog mest att det var trevligt, hon blev inte alls så utmattad som jag. Men så har hon heller inte mina problem.
 
Jag spänner mig så mycket, och tänker alldeles för mycket - både före, under och efter besöket. Jag anstränger mig för att uppfattas som så himla duktig och trevlig och kompetent och social...och det tar på krafterna. (Att detta kundbesök var i min sunkiga gamla hemkommun, där jag riskerade att stöta på somliga personer som jag aldrig i livet vill ha med att göra igen, gjorde ju inte direkt mina nerver lugnare.)
 
Klart jag tycker om att åka ut till kunderna lite då och då. Det är spännande och roligt och riktigt upplivande (om än uttröttande). Om jag bara satt ensam i mitt rum på kontoret hela tiden så skulle det förmodligen bli ganska trist. Men jag är glad att min arbetsplats i huvudsak är i Körsbärsdalen, och att jag får åka på sådana här "utflykter" någon gång ibland.
 
Imorgon väntar en heldag på kontoret, där jag ska börja bearbeta materialet jag samlade in idag. Det känns som en bra kontrast till denna dag. :) Och nu ska jag sova, så...natti natti!
 

Kommentarer

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback