Eldandning och astma

Under kvällens yogapass gjorde astman sig påmind. Det var eldandningen som satte igång det hela. Kvällens pass innehöll mycket mer eldandning än de tidigare passen, och det måste ha blivit för mycket för mig. Börjar till och med misstänka att eldandning inte är hälsosamt, åtminstone inte för mig.
 
Väskan med inhalatorn låg i andra änden av salen, och jag vågade inte resa mig upp från min matta och gå och hämta den. Så jag låg och väste och hostade under resten av yogapasset. Och så fort passet var över skyndade jag fram till väskan och rotade fram inhalatorn.
 
Funderar på om jag borde börja använda inhalatorn i förebyggande syfte innan varje yogapass för att undvika eventuella obehagligheter? Men det kanske tar ut effekten av yogan då? Får nog fråga kursledaren om det. Hur som helst kommer väskan med inhalatorn att ligga intill min yogamatta i fortsättningen.

Kommentarer

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback