Att lära sig simma i Yaoi-träsket

Vad fördriver den vidriga söndagsångesten bättre än lite supersöt Yaoi? ;) Idag lyckades jag faktiskt hitta en fantastisk story som Nakamura-sensei INTE ligger bakom - hör och häpna. Annars är jag som bekant himla insnöad på Junjou Romantica och Sekai-ichi Hatsukoi och har svårt att hitta något annat som duger.
 
De flesta andra jag försökt mig på har visat sig vara antingen alldeles för pornografiska och gjort mig fullkomligt förfärad (tänk på att jag är en pryd liten flata, det finns somliga aspekter av manskroppen som jag verkligen inte vill se!) eller alldeles för återhållsamma och gjort mig sjukt frustrerad (typ en kyss på 200 sidor - boooring!).
 
Jag började tro att Nakamura-sensei var den enda Yaoi-författare jag någonsin skulle kunna läsa och känna mig nöjd med. Hon har liksom alldeles lagom censur för min smak - jag får se tillräckligt mycket för att tycka att det är spännande, men inte så mycket att jag blir besvärad eller äcklad. Perfekt!
 
Och nu har jag alltså hittat en till story som lyckats med denna kniviga balansgång. Itoshi no Nekokke av Kumota-sensei. Gaaaaahhh, I love it!!! :D Så otroligt söt! Kei-chan och Mii-kun är så himla lovey-dovey tillsammans att jag inte vet vart jag ska ta vägen, jag blir alldeles till mig ju! Hoppas att det kommer fler kapitel snart...
 

Kommentarer

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback