Lilla Malin på stora galan

Igår kväll var jag på julgala med kollegorna. Himla trevligt, om vi nu bortser från att Ångestmonstret följde med (jag var på helspänn hela kvällen, men något annat var väl inte att vänta i en stojig lokal med typ 2 000 mer eller mindre fulla människor) och att serveringspersonalen typ glömde bort mig så att det dröjde jättelänge innan jag fick in varmrätten (jäkla köttätarnorm!).
 
Massor av bra artister, trevligt sällskap och god mat (när den väl kom). Kollegorna var jättegulliga och tog hand om mig och såg till att jag äntligen fick in min mat, att jag kom iväg till toaletten när jag behövde det och att jag kom hem säkert fram på nattkröken.
 
På vägen ut ur lokalen fångade jag ett stycke glitterkonfetti, som jag krampaktigt kramade i handen för att inte freaka ut alldeles där i den massiva trängseln när alla skulle hem samtidigt. Jag har fortfarande kvar den där lilla glitterbiten, den ligger i min väska. :)
 
Bilder från en stjärnspäckad kväll.

Kommentarer

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback