Mellan hopp och förtvivlan

Mäklaren ringde i förmiddags. Enligt dutten varade samtalet bara i 43 sekunder, men det kändes mycket längre än så. Hon frågade om jag var intresserad av lägenheten, och när jag sa att jag inte var det ville hon veta varför, och sedan ville hon veta vad jag letade efter och om hon fick kontakta mig igen om det skulle dyka upp något intressant. Jag svarade kortfattat och nekande för att få det hela överstökat så fort som möjligt. Och sedan satt jag och hade ångest över vad jag sagt och vad jag inte sagt. Men men...nu är det över.
 
Har ägnat eftermiddagen och kvällen åt att baka tårta. Jag hade så fina visioner i huvudet av hur den skulle se ut. Hjärtformad och rosa och dekorerad med Zantedeschia aethiopica. Och nog blev den hjärtformad alltid. Och rosa (om än inte så slät och fin som jag föreställt mig). Men blommorna...herregud, de är ju helt omöjliga att göra! :( Den spontana reaktionen när jag insåg det var förstås att börja stortjuta och kasta sockerpastan ifrån mig. Men det gjorde jag inte. Jag tog mig samman och försökte igen...och igen och igen och igen. Har inte lyckats få till dem ännu, men min söta syster har lovat att hjälpa mig senare under veckan. :)
 
Har precis kollat på senaste avsnittet av Game of Thrones. För första gången utan att syrran kollat först och förvarnat mig om eventuella äckliga scener som jag är för känslig för att se. Det var väl vågat av mig?! ;) Tänker inte komma med några spoilers, men kan säga så mycket som att jag flämtade högt av överraskning vid flera tillfällen. Det som gör den där serien så himla intressant är att man aldrig, verkligen ALDRIG, kan vara säker på vad någon karaktär tänker ta sig för. Läskigt...men spännande.
 
Nu är det hög tid för mig att gå och lägga mig. Sov jättedåligt inatt och har känt mig som en zombie större delen av dagen. :S Hoppas att jag kommer vara mer utvilad imorgon. Natti!
 

Kommentarer
Caroline

Vad bra av dig att svara! :)

Svar: Tack! :D
The Worrying Kind

2014-05-20 @ 08:23:23
URL: http://knins.wordpress.com
Lillasyster

Den söta tösen verkade vänlig och ville nog gärna utföra sitt jobb bra och ta tillvara på kundens (dina) behov, så även om det kändes jobbigt att hon frågade så menade hon nog bara väl och ville vara hjälpsam :) Det är ju hennes jobb hela dagen att se till att människor får ett boende som de trivs med. Det är ju något väldigt personligt, individuellt och viktigt, så var nog därför hon hörde sig för. Det kan ju vara så att man har en bild absolut klar för sig hur man vill bo, men man kanske inte kommer sig för att fråga för att man tänker att det utesluter så många andra eventuella boenden om man tar upp det med mäklaren. Tror tösen är duktig på sitt jobb :)

En sugarpastebagare här bor i staden, hon bakar tårta... Sötunge :) Vi ska gå i närkamp med blommorna, så får vi säkert till dem fint :) Kommer bli jättefina och goda tårtor :)

Hehe GoT... DEN händelsen hade jag ine spoilat i förväg ;)

Förresten, upptäckte att det kommer ta 5-7 dagar innan jag får mitt batteri :O Får bygga en vårdkase på granntaket och signalera om jag vill något ;)

Svar: Jaa, den söta tösen verkar vara jätteduktig på sitt jobb...och hon kan ju inte hjälpa att jag är störd. :P

Håller på och äter upp de misslyckade blommorna jag gjorde igår. :P Hjälp, kom och hjälp! Vill göra fiiina blommor ju. :O

Nää, DEN händelsen kom verkligen som en total överraskning! :O Geez...

WTF?! :O Tjaa, då är det väl bara röksignaler som gäller då. ;)
The Worrying Kind

2014-05-20 @ 16:55:16

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback