Färdig med fuffens

Kissen kissar på golvet. Matte får lägga mattan i tvätten. Hemsk arbetsfördelning i detta hem. ;)
 
Förutom att skura golv har jag ägnat mycket av de senaste dagarna åt examinationsuppgiften i japanskakursen. Nu är den äntligen inskickad! I flera timmar har jag suttit och våndats och undrat varför i helvete jag frivilligt utsätter mig för all denna ångest som studiedeadlines innebär. Men så fort uppgiften är inskickad så försvinner den där deadlinesångesten...för att mycket snart ersättas av betygsångesten. Hm. Why do I do this?! :P
 
Men men...det är som det är. Vet ni förresten vad jag mer har gjort idag?! Jag har sett Weasley-tvillingarna och den flygande bilen! :D De kom till Norrköping för att inviga Harry Potter-utställningen. Och jag gick lite nördigt hem tidigare från jobbet för att få vara med om detta. ;) Det var sjukt mycket folk där och jag mådde inte alls bra...men så ringde jag till syrran och fick lite peppning och sedan hittade jag en pelare att luta mig emot och när stjärnorna väl dök upp kändes det betydligt bättre. :)
 
James och Oliver Phelps, som spelar Weasley-tvillingarna i Harry Potter-filmerna.
 
Den flygande bilen har landat i Norrköping. ;)
 
När jag känt att jag behövt distansera mig lite från pluggandet de senaste kvällarna så har jag kollat på två av mina senaste filminköp. Två Disney-filmer faktiskt. Riktigt bra sådana till och med. Modig och Trassel. Hade inte sett någon av dem tidigare och blev mycket positivt överraskad av Disneys framsteg på genusfronten. Speciellt när det gäller Modig. Wow, säger jag bara. Merida är verkligen så långt ifrån mähäiga Snövit man kan komma. :D Trassel är lite mer åt det klassiska söt-flicka-finner-cool-pojke-och-gifter-sig-hållet, men på en rätt bra nivå ändå. Och det som verkligen får Trassel att gå hem hos mig är Rapunzels personlighet, hennes rädslor, drömmar, naivitet, nyfikenhet, splittrade känslor, personliga utveckling...jag känner att jag kan identifiera mig med henne. :)
 
 
Nu börjar det bli sent, så jag ska nog gå och lägga mig snart. Jag tänker nämligen gå och jobba imorgon, trots att det är röd dag. Har så mycket att göra...och dessutom är det rätt skönt att jobba på helgdagar, när telefonerna är tysta och inga kunder kommer och ringer på dörren. Jobbet blir himla effektivt då. :)

Kommentarer

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback