Shoppingäventyr

Jag skulle egentligen ha tvättat imorse, men jag orkade inte. Blev så himla utmattad av all dramatik igår (se metafor om gårdagen här) så jag sov halva förmiddagen idag. :O
 
När jag väl pallrade mig upp föreslog syrran att vi skulle åka och shoppa, så då gjorde vi det. Jag köpte en himla massa mer eller mindre omogna (men MYCKET fina!) Hello Kitty- och Rapunzel-prylar. :D
 
Eftersom det var Lördag Efter Lön (och eftersom stan för närvarande är alldeles översvämmad av shoppingsugna festivalbesökare) så var det hur mycket folk som helst överallt. :S Jag blev gång på gång ängslig och ville åka hem bums-nu-meddetsamma (eller rättare sagt - Ångestmonstret ville det), men då tog syrran hand om mig och övertalade mig att stanna kvar. :)
 
Dagens höjdpunkt var nog när jag skulle lösa in en Triss-lott - och blev ombedd att visa leg! Hahahaha! Jag sken som en sol när jag plockade upp körkortet. :P För mig, med mina ålderskomplex, var detta en mycket angenäm tilldragelse. :)
 
På hemresan blev det dock riktigt obehagligt. När bussen svängde i en rondell så föll en barnvagn omkull - med en unge i! :O Jag flämtade till och var fullkomligt övertygad om att ungen skulle dö. Syrran, chauffören och - inte minst - föräldrarna var också alldeles ifrån sig, men ungen själv blev inte ens ledsen utan såg mest förvirrad ut.
 
Hemma på gården såg jag en påse bröd ligga på gruset - och lite längre bort såg jag en kille med en fullpackad Ica-kasse låsa upp en port. Det var rätt uppenbart att det var han som tappat brödet. Jag öppnade munnen för att ropa på honom, men det kom inga ord. Jag kunde bara inte ropa. Så jag vände mig om och förklarade situationen för syrran, och på hennes initiativ tog vi upp brödpåsen och skyndade efter killen (som nu försvunnit in genom porten). Men han hade redan hunnit in i sin lägenhet (vi hann inte se vilken) när vi väl kom in i trapphuset, och jag blev alldeles förfärad över syrrans förslag att vi skulle gå runt och ringa på alla dörrarna och fråga vems brödet var, så vi bara lade det på nedersta trappsteget och gick ut igen (det var väl bättre än att låta det ligga ute i regnet i alla fall).
 
Nu är jag himla trött, så nu blir det nog en lugn filmkväll innan läggdags, tror jag. Natti!

Kommentarer

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback