"En dag ska jag bli världens bästa författare men först måste jag klara skolan"

Har jag gått och dött? Nädå, jag har bara varit himla upptagen. Gav fan i att det var nationaldagen igår och tillbringade hela dagen på kontoret istället. Eller ja, vid lunchtid tog chefen med mig ut och bjöd mig på glass och då råkade vi bli åskådare till en musikkårs nationaldagsuppträdande utanför rådhuset, men det var allt.
 
På kvällen gick syrran och jag på tivoli - i typ en kvart. Och vår tidiga sorti berodde faktiskt inte på att jag fick panik utan helt enkelt på att vi var klara då - det tar liksom inte så himla lång tid att snurra på chokladhjul och ta några lotter. Karuseller var absolut inte aktuellt - jag har spytt tillräckligt mycket av sådana där helvetesmaskiner i mina dagar och känner mig färdig med den sortens aktiviteter.
 
Idag har syrran hjälpt mig att plocka i ordning i ett av mina skåp. Hittade en massa spännande saker som legat dolda under all bråte. Bland annat en burk med positiva lappar som jag fick av Livrädd för tio år sedan när jag var en livstrött och trasig liten 16-åring med alldeles för höga krav på mig själv...
 
 
Mycket kloka ord som jag plockar fram och läser ibland och som fortfarande gör mig väldigt rörd. Tack så jättemycket, finaste Livrädd! :)

Kommentarer

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback