Dramatik i närbutiken

När jag var och handlade på väg hem från jobbet förut var det två småtjejer (systrar) som bråkade om vem som skulle köra kundvagnen (en sådan där liten barnkundvagn) och då råkade de köra in i mig. De bara snuddade lite vid mitt ben, det gjorde inte ont eller någonting. Men deras mamma blev fullkomligt vansinnig och började skrika åt dem ("NI KAN JU INTE KÖRA PÅ FOLK, NU KÖRDE NI PÅ HENNE, NI MÅSTE SKÄRPA ER, DET FINNS FAKTISKT ANDRA MÄNNISKOR ÄN NI I AFFÄREN!!!") och ungarna började storgråta och själv skyndade jag därifrån med bankande hjärta. Antagligen borde jag ha stannat kvar och leende försäkrat alla inblandade om att det inte var någon fara, men flykt låg liksom närmare tillhands för mig i denna uppjagade situation. Oj oj oj, stackars små barn! Hoppas att de har lättare än jag att skaka av sig det hela.

Kommentarer
Caroline

Detta påminner mig om en händelse min man var ute för för ett par år sedan. Dock är den precis tvärt om! Min man är 1.92 och har 46-47 i skostorlek. En gammal dam med rollator körde på hans fötter inne i en matbutik. Istället för att be om ursäkt så fortsatte hon att köra på hans fötter och skrek "Flytta på dina stora fötter"
Vi skrattar fortfarande åt det ;) Egentligen ganska hemskt att hon var så elak, men bättre att skratta åt det än att vara bitter!
Jag hade nog också blivit ganska paff & tyst av din situation...

Svar: Men vilken kärring! :O Skönt att ni kan skratta åt det dock.
The Worrying Kind

2014-06-24 @ 09:56:29
URL: http://knins.wordpress.com

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback