Terapeut-Malin

Shit, vad dagarna rinner iväg snabbt! Kan inte fatta att det redan är fredag igen. Inledde dagen med att ta emot ett krissamtal från en kund som befann sig i chocktillstånd. Jag blev helt ställd, visste inte alls vad jag skulle säga, men något måste jag ändå ha lyckats göra rätt för när vi avslutade samtalet efter typ tio minuter tackade hon mig så mycket för att jag tagit mig tid att lyssna på henne.
 
Usch, det är (alldeles för) många i min omgivning som mår dåligt och behöver stöttning just nu. :( Och jag försöker verkligen finnas här för dem, men det är så svårt att räcka till. Men jag gör så gott jag kan.
 
Annars då? Har maratonkollat på första säsongen av alldeles underbara Orange Is The New Black. Och så har jag äntligen fått hem soundtracket till Tangled (och lyssnat på det ganska mycket). Och för några timmar sedan kom antagningsbeskedet till höstens japanskakurs - med det ljuvliga ordet ANTAGEN i stora feta gröna bokstäver. :D
 
Så...ja, vad ska man säga? Livet rullar på i berg- och dalbanan med sina toppar och dalar.
 

Kommentarer

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback