Tablettfri sömn

Detta är helt otroligt, men jag har faktiskt somnat utan Imovane de fyra(!) senaste nätterna! :D Fattar verkligen inte hur det har gått till, för jag är både sönderstressad och fylld av grubblerier...jag borde alltså inte kunna somna så lätt. Men men...det är väl bara att vara glad, så länge det varar.

Kommentarer
Jane

Vad skönt att det funkar! Jag är ju i åldern när jag bör fundera på barn. Är lite nojig över att inte få sova alls under en eventuell graviditet. Några tips att börja träna på att sova utan?

Svar: Önskar att jag kunde ge dig några konkreta tips, men eftersom jag inte ens fattar själv varför det helt plötsligt fungerar så kan jag dessvärre inte det. Men min mamma läste nyligen någonstans att det är bra att äta en banan strax innan sänggåendet, eftersom det tydligen har en rogivande och sövande effekt. Jag tog faktiskt en banan igår kväll, och sedan somnade jag utan Imovane trots att jag var övertygad om att jag skulle behöva tablett för att kunna somna. Natten till i måndags bröt jag tyvärr min nio-nätter-utan-Imovane-trend, men natten till igår och till idag har det gått bra utan igen. Det verkar rätt slumpartat, så jag vet inte... Men prova med banan, du. :)
The Worrying Kind

2014-08-06 @ 03:43:25

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback