Veckans jobb-outfits

 
Det har varit en intensiv vecka med många ups and downs (varav de flesta jag dessvärre inte kunnat nämna här i bloggen i nuläget). Veckans jobb-outfits skulle egentligen ha publicerats igår kväll, men jag orkade helt enkelt inte. Jag jobbade ända till klockan 18(!) igår kväll och kände mig typ halvdöd när jag kom hem...men det var himla skönt att bli klar med ett stort uppdrag innan helgen, så att jag kan koppla av och vara lite ledig nu.
 
Alternativet hade varit att gå hem i vanlig tid igår och sedan gå och jobba en stund idag istället. Men jag föredrog som sagt att göra klart allting igår. Jag blev nästan löjligt lycklig när jag till slut kunde gå till skrivaren och skriva ut det färdiga resultatet av mina ansträngningar och inse att jag faktiskt klarat av det stora, avancerade uppdraget nästan alldeles på egen hand (jag behövde be chefen om lite hjälp framåt slutet, men det mesta klarade jag själv).
 
Jag sov väldigt gott inatt, bättre än på länge. Och idag är det minsann Taylors födelsedag! Hon blir 25 år idag. Jag har dock inte funderat ut något bra sätt att fira detta på (än). Dagens planer går väl i princip ut på att titta på julkalendern, gå och handla och sedan gå till syrrans lägenhet och hjälpa henne packa inför flytten. Och lyssna på Taylors musik förstås. :)
 
HAPPY BIRTHDAY, TAYLOR!!!

Kommentarer

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback