Sagan om Kung Trastskägg och Tonårsprinsessan

Jahapp. Det blev visst en shoppingdag idag. Det trodde jag verkligen inte imorse - jag sov till typ halv tio(!) och sedan satte jag mig och spelade datorspel. Men sedan fick syrran och jag ett ryck och åkte iväg till ett köpcentrum, där jag brände över 3 000 spänn på julklappar (varav typ hälften till mig själv).
 
Två av dagens inköp (till mig själv). Taylors två senaste parfymer. De doftar alldeles underbart, jag sprejade en på varje handled och gick och sniffade på dem under resten av shoppingturen så att jag blev alldeles yr i huvudet. :P
 
Syrran berömde mig för att jag småpratade så avslappnat med den supersöta expediten i en affär och jag kände mig riktigt duktig. Det var inte så himla mycket folk som jag befarat i affärerna, så Ångestmonstret höll sig faktiskt borta under större delen av dagen.
 
En kärring trängde sig fram och motade bort mig när jag stod och slog in paket i en affär och jag blev både ledsen och arg, men jag sa förstås ingenting utan stod bara snällt (jag blängde dock lite på henne) och väntade på att hon skulle bli klar så att jag kunde fortsätta slå in mina paket. Jag konstaterade att hon glömde ta bort prislappen på en av sina presenter innan hon slog in den, men jag sa ingenting om det heller (om det var av agg emot henne eller av rädsla för att inleda en konversation med en främling är jag faktiskt inte helt säker på, kanske var det en kombination av båda).
 
På det stora hela var det dock en himla trevlig dag och herregud-jag-har-knappt-hunnit-köpa-några-julklappar-än!-ångesten har dämpats rejält. :)
 
Men nu är det verkligen hög tid att gå och sova (jag ska ju faktiskt upp tidigt och jobba imorgon!), så här kommer söndagssagan...
 
 
Natti!

Kommentarer

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback