Sagan om Den finska anden i flaskan

 
Detta var den sista sagan i den långa raden av söndagssagor (det är också, enligt mig, den bästa). Och det passar ju bra, eftersom vi nu är framme vid årets sista söndag.
 
Hur har jag då tillbringat denna årets sista söndag? Tja, jag började ju med att vakna vid fyratiden imorse utan att kunna somna om. Så under morgonen och tidiga förmiddagen hann jag både städa badrummet, titta på julspecialen av Downton Abbey, diska, laga mat, spela Sims, dammsuga, fixa tvätten, bädda sängen, plocka undan lite i lägenheten och spela ännu mera Sims.
 
På eftermiddagen kom min stödperson hit, och hon hade med sig en hel kasse med julklappar till mig! Alla på temat Hello Kitty. Yay! :D
 
Jag upptäckte också att det precis kommit ett nytt kapitel av Sekai-ichi Hatsukoi. Dessvärre finns det bara på japanska än så länge (det tar flera dagar innan den engelska översättningen kommer, buuhuuu!) och jag lyckades inte fatta någonting av det eftersom det i princip bara var en massa för mig okända kanji-tecken och jag var för otålig för att sätta mig och slå i ordboken. Men bilderna säger ju rätt mycket själva...så trots att jag inte uppfattade någonting av dialogen försattes jag i akut Fangirl Mode med massivt Nosebleed. KYAH!!!
 
Efter det blev jag tvungen att lägga mig och kolla på Trassel för att lugna ner mig lite och höja anständighetsnivån något. ;) Duschat har jag också gjort, dels som ytterligare ett sätt att lugna ner mig och dels för att det är beyond svinkallt ute så jag har ingen större lust att duscha precis innan jag går till jobbet imorgon bitti. Brrr!!!

Kommentarer

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback