Turistandet fortsätter

Dagen inleddes med ett besök i Klintehamn. Söta små hus, ett jättemysigt litet konditori, märkliga affischer som hade helt olika meddelanden beroende på om man stod långt bort (och bara såg de stora orden) eller nära (och såg alltihop). Förvånansvärt lätt att gå vilse var det också (trots duttens GPS). :PEfter besöket i Klintehamn fick det bli en eftermiddag i Visby. Lite shopping (kan stolt meddela att jag faktiskt gick in i flera obehagligt små butiker), lite fotande (OMG, insåg att jag dittills inte tagit en enda bild av Ringmuren!) och så ett besök i Karamellboden (butiken där Pippi beställde 18 kilo karameller!).


Imorgon blir det till att gå upp riktigt tidigt. Bussen går redan strax efter sju (den fantastiska hotellägaren har lovat att ordna fram frukost till halv sju, trots att de inte brukar börja servera den förrän halv åtta) och sedan väntar en spännande förmiddag med raukbesök och grottvandring. :)

Kommentarer

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback