Inre konflikt om festinbjudan

För ett tag sedan fick jag en inbjudan via Facebook till en fest med underbara Pride-familjen. Festen är nu på lördag, sista svarsdag är idag. Ända sedan inbjudan kom har jag slitits mellan sprudlande glädje och nedbrytande ångest...
 
Malin: Jag blev bjuden på den förra festen i juni, om jag gjorde bort mig alltför mycket då så skulle de ju inte bjuda mig igen.
Ångestmonstret: De vill väl ge dig en ny chans, bara för att de är snälla.
Malin: Men det står faktiskt att de som är bjudna är "lovely people that I know"...så det måste ju betyda att jag är omtyckt och önskad där.
Ångestmonstret: Det där var ju bara en generell formulering, det gäller inte dig. Du blev nog bjuden av bara farten för att ditt namn fanns bredvid någon annan gäst på vännerlistan eller något.
Malin: De brukar krama mig och säga att de är glada att se mig när vi träffas.
Ångestmonstret: Så gör de mot alla inom Pride-familjen, det betyder inte att de verkligen tycker om just dig.
 
Sådär håller det på inne i hjärnan. Skitjobbigt! Jag hatar verkligen Ångestmonstret ibland. Men nu har jag i alla fall tackat nej (jag har ändå så mycket att göra med förberedelserna inför höstterminen, så jag har egentligen inte tid att gå på fest), så nu hoppas jag att Ångestmonstret är nöjt och kan hålla käften ett tag.
 
Ångestmonstret: Som att de bryr sig om ifall du är där eller inte.
Malin: Håll käften!

Kommentarer
Lillasyster

Du är finast och de tycker visst om dig! Ge Ångestmonstret en tjottablängare. Kramas <3

2014-08-27 @ 17:45:46

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback