YOHIO-konsert

Men kära nån, vad seg jag är på att uppdatera! Jag skulle vilja säga att det är för att jag varit alltför upptagen av mina studier...men det skulle inte vara riktigt sant. Sanningen är att jag har ägnat i princip hela dagen åt att spela Sims! :O Men-herregud-fy-skäms-Malin!
 
Fast de senaste timmarna har jag ägnat åt att redigera och ladda upp klipp från gårdagens YOHIO-konsert...
 
 
 
 
Det var alldeles underbart på konserten igår. YOHIO är så duktig och vacker och fin på alla sätt och jag blir bara så...så himla LYCKLIG! Även om jag hade väntat mig lite mer klänningar och pojkpussar...men det var väldigt fint ändå. Bara att se publiken var helt fantastiskt - tänk att så många BARN gillar den vackra flickpojken...det ger mig verkligen hopp om framtida generationers värderingar. :)
 
Att se de hysteriskt gråtande tonårsflickorna i publiken var också rätt fascinerande...och jag såg mig själv i dem - hur jag kunde bete mig för sisådär tio år sedan (och insåg förfärat hur jäkla GAMMAL och MOGEN jag har gått och blivit).
 
By the way...jag somnade utan Imovane igår kväll. Första gången på jag-vet-inte-hur-länge. Dels var jag harmonisk efter konserten, dels hade jag syrran här. Så jag somnade hur lätt som helst. Får se om det går lika lätt ikväll...

Kommentarer

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback