Två fasansfulla upptäckter

1) Jag har bara en enda ynka Imovane-tablett kvar i asken och jag har missat att förnya receptet och det kommer ta upp till 14 dagar för Cirkus Psyk att skriva ut ett nytt och hur fan ska jag kunna somna under dessa två veckor?!
 
2) Batteriet i min våg håller på att ta slut och jag vet inte hur man byter det (eller om det ens GÅR att byta det) och hur fan ska jag nu kunna utföra min väga-mig-minst-en-gång-om-dagen-ritual?!
 
 
(Och nu vill jag inte ha några kommentarer om att det inte är riktigt hälsosamt att droga ner sig varje kväll eller att kontrollera vikten varje dag. För det vet jag redan.)

Kommentarer
Lillasyster

Jag kan pyssla om dig, hjärtat <3 :) Godnattsång <3

Svar: Tack, gullunge! <3
The Worrying Kind

2013-09-25 @ 09:36:17
Livrädd

Den dagliga invägningen kan du nog vänja dig av med, insomningen är ett större problem. Lillasyster får göra allvar av löftet om godnattsång och kanske en saga. Eller så kan jag läsa sportresultat för dig! :)

Svar: Insomningsproblemet är löst, Cirkus Psyk har slagit personligt rekord och skrivit ut mer Imovane redan idag! :D Annars vore ju sportresultaten säkert himla effektivt faktiskt. ;)
The Worrying Kind

2013-09-25 @ 12:53:58

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.



Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback