Kaffefilter och kattstudier

När jag kom hem från jobbet idag låg det ett kaffefilter på hallmattan (Livrädd sov över här inatt och eftersom jag går till jobbet redan vid halv sju på morgonen fick hon låna en extranyckel som hon paketerade in i ett kaffefilter och kastade in genom brevinkastet när hon lämnade lägenheten lite senare). Inte varje dag man ser det. :P
 
Bredvid kaffefiltret låg en räkning från Telia. Jag fick lite smått panik när jag såg kuvertet, och tänkte på allt ringande och surfande och messande jag ägnade mig åt under den där veckan i USA i augusti. :S Jag sköt upp öppnandet av kuvertet en god stund och när jag väl gjorde det var det med stor bävan.
 
Men vilken lättnad när jag väl såg beloppet. Bara ett par hundralappar mer än i vanliga fall! :D
 
Så sedan kunde jag i lugn och ro sätta mig och skriva på inlämningsuppgiften i genuskursen. (Jag gick hem ett par timmar tidigare från jobbet idag, om ni undrar hur fan jag kunnat hinna med allt detta.) Men nu orkar jag inte mer idag. Nu är det bara att vänta på att klockan ska bli tillräckligt mycket så att jag får gå och lägga mig. :P
 
Pluggandet blir onekligen lite mer komplicerat när kissen använder kurslitteraturen som huvudkudde...men det blir helt klart mycket mysigare! :)

Kommentarer
Lillasyster

Aaaw vad gosigt :) <3

2013-09-20 @ 17:06:16

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback