Ibland krävs det lite tröstäta-kvarblivet-fikabröd-från-kylskåpet för att man ska stå ut

Arbetsdagen började med att jag blev utskälld av en kund. Kul. Speciellt med tanke på att jag slitit hela veckan med deras jäkla bokslut och håller på att jobba ihjäl mig för att få det färdigt till imorgon. Chefen har nämligen lovat att det ska vara klart imorgon. Och där någonstans hade det tydligen uppstått ett missförstånd. Kunden kom instövlande på kontoret imorse och krävde att få sitt bokslut, och blev typ vansinnig när vi invände att överenskommelsen faktiskt var att det skulle bli klart till IMORGON och inte till idag.
 
Det är inget lätt bokslut heller. Det håller på att knäcka mig och jag balanserar på gränsen till nervöst sammanbrott typ hela tiden. Idag fick jag ta till både tröstäta-kvarblivet-fikabröd-från-kylskåpet och krypa-upp-i-chefens-soffa-och-gnälla-över-arbetssituationen för att överhuvudtaget stå ut.
 
Men men...imorgon kommer det förhoppningsvis bli klart. Annars lär jag väl inte få en lugn stund i helgen. Och jag har faktiskt inte tid att oroa mig för jobbet i helgen, när jag både ska plugga japanska och gå på Kulturnatten. Det finns liksom inte plats för några bokslut där.
 
Det var skönt att åka iväg på planeringsdag i tisdags i alla fall. Att få ett litet break och göra någonting annat. Herregud, jag har varit så stressad att jag inte haft tid att berätta om det för er ju! Jag höll ju för fan föredrag inför mina kollegor! "Pratade inför klassen", skulle man kunna säga. Och det gick BRA!!! :D Läskigt, självklart, men det kändes faktiskt lite roligt och spännande också. Och jag kunde till och med fokusera på det som avhandlades innan under förmiddagen, trots att jag visste att det skulle bli min tur att hamna i rampljuset efter lunch. Helt otroligt! :D Trevligt hade vi också. Och lokalerna var fina och maten var god och personalen jättetrevlig (vi hade förresten planeringsdag på samma ställe förra året också och det var väldigt bra då med, men då bestod Körsbärsdalens invånare delvis av andra personer och jag var inte alls lika självsäker i min roll inom företaget eller inom yrket, så det var inte alls samma upplevelse).
 
Väldigt fin och avslappnande miljö att ha planeringsdag i. :)

Kommentarer
Lillasyster

Andas, hjärtat, jag kan ge kunden en tjottablängare :)

Vilken fin miljö, blir ju alldeles exalterad och avslappnad på samma gång hehe! :D

2013-09-26 @ 21:20:01

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback