Här sitter jag och ugglar

Kära nån, nu är det nästan en vecka sedan japanskakursen startade - och jag har fortfarande inte kommit igång med studierna (om man nu inte räknar att lyssna på YOHIOs japanska låttexter som studier förstås...i så fall har jag pluggat jäkligt mycket). Jag fokuserar på genuskursen och tänker väl sisom så att jag ska gå över till japanskan när första genusuppgiften är inlämnad (vilket förhoppningsvis blir idag eller möjligen imorgon).
 
Jag smet från Körsbärsdalen en stund nu på förmiddagen för att införskaffa lite mer Sertralin (som tydligen kommer ta slut nu i dagarna, upptäckte jag när jag skulle fylla på veckodosetten igår) samt en pärm att samla alla papper till japanskakursen i. Jag ville egentligen ha en rosa med Hello Kitty eller möjligen körsbärsblommor på...men det fanns inte någonstans, så jag fick nöja mig med en grön pärm med ugglor och hjärtan på. Det var det närmaste jag kunde komma. Men den är också fin och duger alldeles utmärkt. Och jag känner mig redan mer motiverad att ta tag i studierna. Tänk vad en liten pärm kan göra. :P
 

Kommentarer
Lillasyster

Aaaw vad fin, hjärtat! :)

Svar: Tack! :-D
The Worrying Kind

2013-09-16 @ 11:14:49

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback