Dimma, nagellack och Yaoi

Det är dimmigt i Norrköping idag. Förr fick det mig att tänka på deckare och ond bråd död. Nu tycker jag att det känns precis som att vara i San Francisco! :D Hm, ja, förutom att det i Norrköping är skitkallt, palmlöst och regnbågsflaggefattigt. Men dimman! Dimman har vi i alla fall. :D
 
Jag pratade förresten med syrran i telefon i över en timme igår kväll efter att jag skrivit mitt ångestinlägg. Hon är en väldigt bra ångestdämpare. :) Och medan vi pratade fick jag ett plötsligt infall att jag skulle måla mina naglar. Så det gjorde jag. Vita med röda spetsar - något som såg betydligt finare ut i mina visioner än i verkligheten. Och jag kom inte ihåg förrän jag redan målat klart att jag ju faktiskt ska ha möte med en ny kund idag och således borde tänka på att göra ett bra första intryck (vilket det troligen inte riktigt gör med naglar som ser ut som vita klor doppade i blod). Dessutom tog det aslång tid för lacket att torka och jag kom emot och kladdade av och skrapade bort lack vad jag än tog mig för, så till slut såg det fan inte riktigt klokt ut. Så det sista jag gjorde innan jag gick och lade mig var att ta bort nagellacket igen.
 
Sedan blev det Imovane och sängen och Yaoi-klipp på YouTube i dutten. ;)

Kommentarer

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback