Studieinställning

Nu har jag fått respons från genusläraren på den asjobbiga intersektionalitetsuppgiften. Det blev VG- även denna gång. :S Men jag tar det inte lika hårt nu som vid förra uppgiften. För den här gången var jag ju ute i sista sekunden och jag nådde inte upp till minimalt antal ord och jag var jättetrött och oengagerad och hade en massa andra saker i huvudet och befann mig under väldigt stor psykisk press när jag skrev den här uppgiften. Så jag vet att texten inte blev så bra. Och jag förväntade mig knappt ens att bli godkänd. Så ett litet osynligt minustecken efter Högsta Betyg känns inte som världens undergång i det här fallet faktiskt. :P
 
Hm. Klockan är typ nio på lördagsmorgonen och jag har redan hunnit plugga lite queerteori och ta en sväng till mataffären. Får se vad det blir av resten av dagen. Lite japanskastudier kanske? Och då menar jag verkligen STUDIER och inte Yaoi-orgier. Även om jag säkert kan göra lite plats i schemat för sådant också... ;)
 

Kommentarer

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback