Söndagssysselsättning

Jag har träffat min stödperson idag. Och innan hon kom hit skrev hon detta på Facebook...
 
 
...vilket gjorde mig väldigt glad. :) Det är bra det här, att vi träffas på just söndagar, för det är en jävla skitdag. Fast idag har jag faktiskt mått riktigt bra. Innan min stödperson kom hit var syrran här...så jag har haft sällskap nästan hela dagen - vilket verkar vara den bästa medicinen mot söndagsångest. :)
 
Och nu sedan jag blivit ensam har jag kollat klart på första säsongen av Junjou Romantica (så det har inte gått någon nöd på mig nu heller, hihi). Iiiiihhh, jag bara ÄLSKAR den serien!!! Jag vet inte riktigt vilken jag gillar bäst - den här eller Sekai-ichi Hatsukoi...men egentligen behöver jag väl inte välja, de har ju samma skapare och hänger dessutom ihop (Sekai-ichi Hatsukoi är en spinoff-serie till Junjou Romantica).
 
Usagi och Misaki i Junjou Romantica.
 
Jag förvånar mig själv med att faktiskt fastna mest för Usagi av karaktärerna i Junjou Romantica. Han är en 28-årig, ensam författare, med melankoliskt sinnelag och en förkärlek för barnsliga saker såsom nallebjörnar - hans hem är precis fullt av nallar, tåg och andra leksaker (igenkänningsfaktor skyhög).
 
Så varför förvånar det mig att jag fastnar för honom? För att han är en seme (igenkänningsfaktor noll). När jag fastnar för och identifierar mig med en Yaoi-karaktär så brukar det vara en uke. Eller "brukar"...hittills har det ALLTID varit en uke. (Fattar ni inte vad jag pratar om så kan ni finna upplysning här.) Men det är någonting med Usagi som jag bara...gillar, helt enkelt. :)
 
En av mina absoluta favoritsekvenser hittills. Misaki ringer hem till Usagi från tågstationen. Usagi försöker spela nonchalant inför det faktum att Misaki ska flytta ut ur hans lägenhet. Misaki försöker också spela nonchalant, men börjar gråta. Då säger Usagi åt honom att vänta på honom där (på stationen tre timmar bort) och så träffas de där och åker på en liten minisemester tillsammans och kommer enhälligt fram till att Misaki inte alls ska flytta. Fiiiiiint!!!
 
 
Oh my...och framför mig ligger en hel underbar säsong till! :D Fast inte ikväll, nu är det faktiskt läggdags för lilla Malin. Natti natti, alla fina människor! :)

Kommentarer

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback