Reaktioner

Helen Sjöholm-konserten igår var jättebra. Jag fick gåshud under "Gabriellas sång" och det var även en hel del låtar som jag aldrig hade hört förut som också var sådär åååhh-fina.
 
Tyvärr följde Ångestmonstret med på konserten. Jag kände mest av det innan och efter, när vi befann oss i lobbyn i trängseln av människor som skulle in eller ut. Jag blev alldeles yr, nästan illamående. Jävligt obehagligt! Jag hatar när det blir så.
 
Tyvärr fick man inte fota eller filma under själva konserten och självklart vågade jag inte gå fram och prata med henne efteråt, så det fick bli en smygbild medan hon signerade skivor.
 
Både igår och idag har jag haft sprängande huvudvärk (den håller förresten fortfarande i sig och det hjälper inte med värktabletter). Förmodligen beror det på den antågande stormen. Precis som jag alltid mår skit vid fullmåne och andra jobbiga fenomen. Blä...varför måste jag vara så himla känslig för sådana här saker?!
 
 
Nu blir det filmkväll. Inte Yaoi dock - syrran är här och hon vill nog hellre se något annat, har jag en känsla av. ;)

Kommentarer

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback