Oh darling, don't you ever grow up...

 
Hm...nog för att jag gillar rutiner, men det här dagliga spegelfotandet börjar likna ett nästan tvångsmässigt beteende. :O Måste försöka sluta med det!
 
Apropå fotande så kommer det en professionell fotograf till Körsbärsdalen nästa vecka, så att vi ska få nya fina bilder till hemsidan. :) När vi pratade om detta under gårdagens personalmöte poängterades det särskilt att vi ska se till att ha på oss kläder som inte ser för oseriösa eller utmanande ut. Kollegan som sa det uttryckte sig visserligen i allmänna ordalag, men jag kände att det var en förmaning direktadresserad till mig. :S Jag menar, det finns ju liksom ingen annan i Körsbärsdalen som springer runt med Hello Kitty-hårspännen, kortkorta kjolar, turnétröjor, djupa urringningar och dylikt. Hm...jag antar att jag får försöka tona ner mig och se lite mer "revisorsaktig" ut till fotograferingen. ;)
 
Har tillbringat eftermiddagen på stan med syrran. Dessvärre var ju inte vi de enda som fått tillökning på bankkontot idag, så det var Malin-blir-alldeles-yr-mycket folk i galleriorna. :S Men vi hade trevligt ändå. Jag hämtade ut en påse nästan gratis medicin (jag är snart uppe i frikort nu) och köpte en reflex i form av en fladdermus och presentpapper med Hello Kitty på och lite annat nice. :)
 
Nu ska jag lägga mig och titta på Babe - Den modige lille grisen. Mogenhetsfaktorn är på topp... ;)
 

Kommentarer
Lillasyster

Aaaw vad söta bilder, hjärtat! :)

Tack för idag, det är så mysigt att vara med dig <3 :)

Kramas! :)

Svar: Favvosyster! <3 <3 <3
The Worrying Kind

2013-10-25 @ 17:59:10
Livrädd

Onsdagslooken är väl ändå tillräckligt "revisorsaktig"? Ser iofs inte djupet på urringningen bakom dutten, men I like it! :)

Jag lajkar faktiskt hela grejen med veckans jobboutfits trots att jag är totalt ointresserad av sånt annars.

Så förutsägbart att alla ska ut och handla så fort de får pengar! Varför inte vänta ut sista helgen innan nästa lön? :P

Svar: Taaack! :-D Då kanske jag ska fortsätta med det dagliga spegelfotandet då? :-P Urringningen på onsdagslooken är nog lite för djup för hemsidebild tyvärr...får försöka rota fram något annat, mer passande ur garderoben. ;-)
The Worrying Kind

2013-10-25 @ 19:31:57

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback