Läsarkartan

En rolig sak med att vara "seriös bloggare" är att man får tillgång till mer info här på sajten, som till exempel var mina läsare finns någonstans...
 
Statistik från den senaste veckan.
 
Det här tycker jag är jättespännande! :D Egentligen är det väl ganska opersonligt, några prickar på en karta, inte särskilt märkvärdigt...men på något sätt blir det ändå mer påtagligt, liksom mer "verkligt" att ni faktiskt finns där ute.
 
Ni får väldigt gärna presentera er lite mer utförligt än genom denna geografiska information. Vilka är ni som läser nuförtiden? :)

Kommentarer
Caroline

Den där pricken som ska föreställa Jönköping är jag! :D Eller iaf en del av den :) Jag har ju kommenterat tidigare, men är fortfarande kvar som läsare :)

Svar: Vad trevligt att du är kvar här. :-)
The Worrying Kind

2013-11-01 @ 08:46:15
URL: http://knins.wordpress.com
FrökenJenn

Jag fann dig en gång på en site och vi bytte några ord om The Ark bland annat. Sedan dess följer jag dig, bara för att du är fantastisk. Tack.

Nu, när jag faktiskt kollade så följde jag tydligen din blogg redan innan jag fann dig där. Hursomhelst. Fantastisk som sagt ^^

Svar: Men ååååhh...nu blir jag ju alldeles rörd här! Tack så jättemycket!! :-D <3 <3 <3
The Worrying Kind

2013-11-06 @ 20:53:15
S

En del av Stockholm står jag för =) 28 år, sambo och ett barn. Har själv social fobi och generalliserad ångest, brukar läsa dig på jobbet, jobbar på kontor utan kontakt med andra människor och tycker det är intressant hur du utvecklas =) Jag använder mig mycket av stesolid för att ta bort ångesten, funderat på det?

Svar: Hej på dig! :-) Stesolid har jag aldrig funderat på, jag tycker att jag klarar mig rätt bra med Sertralin och Imovane. Hur tycker du att det fungerar för dig?
The Worrying Kind

2013-12-03 @ 13:17:07

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback