Jag har en känsla av att jag ägnar mig åt dubbelmoral nu...

Jag är visserligen medveten om att de flesta andra kanske inte går och lägger sig redan vid halvåttatiden...men det borde väl ändå finnas någon slags regel eller åtminstone moralisk överenskommelse för hur sent man får föra oväsen på gatan i ett bostadsområde?! Igår kväll var det ett jävla liv i flera timmar(!) och jag höll på att bli vansinnig redan innan jag gick och lade mig. Det bankades och blinkade och borrades och jag vet inte allt vad de höll på med där ute på gatan. HÅLL KÄFTEN!!! ville jag vråla till dem genom fönstret. Men det är inte riktigt min stil, så jag stod bakom gardinen och tog en smygbild på terrorverksamheten istället...
 
 
Idag är det fotografering i Körsbärsdalen. Så jag har på mig en klänning som jag känner mig väldigt fin i. Jag misstänker dock att den i somligas ögon kanske är för kort, för tajt och för urringad...jag undrar till och med om en liten del av mig kanske rentav valde den just av den anledningen, för att provocera moralens väktare. Jag avskyr liksom när vuxna människor tar sig rätten att försöka uppfostra andra vuxna människor...och då tenderar min obstinata sida att kika fram. Ja ja...nu har jag den här klänningen i alla fall.
 
 
(Kraschelibangelibom i glashuset..."andra ska fan inte störa mig, men själv gör jag som jag vill"...typ.)

Kommentarer
Lillasyster

De höll ju för bövelen på och klättrade ner i två brunnar, vetefan vad det skulle vara bra för :O

Du är fin och får ha på dig vad du vill, mitt hjärta :)

2013-10-30 @ 09:23:27

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback