Helvete, himmel och allt däremellan

Dagens NEJ: På min bank avråder de mig starkt från att genomföra den för mitt välbefinnande så nödvändiga Yaoi-affären, på grund av sajtens tvivelaktiga försäljningsmetoder som med största sannolikhet (enligt banken i alla fall) kommer leda till att jag bli lurad och förlorar en massa pengar. VRÅÅÅÅÅÅÅÅÅL!!!
 
This is like a drug to me, okay?! I need it - real badly. So give it to me!
 
Dagens YAY: Vi har haft utbildningsdag på jobbet idag och det var JAG som höll i det hela. Det var visserligen förinspelade föreläsningar, så jag behövde inte prata så väldans mycket (tack och lov), men det var ändå jag som skötte planeringen innan och satte igång föreläsningarna och styrde upp det hela med övningsuppgifterna och avgjorde när vi skulle gå vidare till nästa område och sådär. Lite läskigt, men roligt - och alldeles lagom utmanande. :)
 
Dagens bonus-YAY: Jag stötte ihop med Neptune på väg hem från Körsbärsdalen. Och den här gången både log och hälsade jag. Och hon gjorde likadant! :D

Kommentarer

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback