Det är så mycket enklare och vackrare i fiktionen

Och vem fick jag syn på när jag var på väg hem från jobbet då? Neptune!!! Underbara, vackra Neptune!!! Bara några meter bort!!! Och jag är rätt säker på att hon såg mig också! Men stannade jag till? Hälsade jag? Log jag ens? Nää, jag tittade hastigt bort och gick vidare. Hälsade hon då? Det vet jag inte, för jag lyssnade på musik. Åååååhh!!! Fan fan fan fan FAN!!!
 
Suck. Jag är hopplös. Jag är verkligen hopplös.
 
Vad har jag gjort sedan jag kom hem då? Inget vettigt. Kollat på min (hittills) absoluta favoritscen i Sekai-ichi Hatsukoi. Om och om igen. Och igen. Och igen...
 
Från 0:00 till 7:25. Jag bara dööör!!! Tagen ur sitt sammanhang kanske det är svårt att till fullo inse hur jäkla vacker den här scenen är...men om man har sett hela serien - då är den helt fantastisk! (Det här klippet riskerar att bli borttaget snart på grund av YouTubes upphovsrättshysteri, men sök i så fall på "Sekai-ichi Hatsukoi Season 2 Episode 5 Part 2" så kommer ni förhoppningsvis hitta en annan uppladdning av samma scen.)

Kommentarer

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback