Marathon

Idag prövade jag mina kollegors tålamod genom att ha "Highway Don't Care" på repeat på Spotify hela dagen. Och då menar jag verkligen HELA dagen - från att jag kom till jobbet vid halv sju på morgonen tills jag gick hem vid fyratiden på eftermiddagen.
 
Man hinner lyssna på en låt ganska många gånger under den tiden. ;)
 
 
Men men...som kompensation kommer jag nu att vara hemma i två hela dagar. Det kommer inte att höras ett endaste litet knyst från mitt arbetsrum förrän på lördag morgon. Jag tänker nämligen tidigarelägga helgen lite, och jobba lördag-söndag istället. För min kandidatuppsats ska vara inlämnad vid midnatt mellan fredag och lördag. Och den är långt ifrån klar än. Så...nu låter jag siffrorna vila några dagar och ägnar mig helt och hållet åt litteraturanalys istället.
 
 
And may the odds be ever in your favor...

Kommentarer
Michelle

Meh!
Du kan ju inte jobba två dagar för att kompensera en dag! Fy fy fy!!

Svar: Vi har väldigt mycket att göra just nu, så chefen vill att vi jobbar minst fyra timmar extra per vecka...och jag tänkte göra några av de timmarna på söndag. :)
The Worrying Kind

2013-05-09 @ 02:45:42
URL: http://meningsfulltonodigt.wordpress.com

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback