Lördagsmorgon i Körsbärsdalen

Klockan är inte ens sju på lördagsmorgonen, men jag är pigg och glad och på plats på jobbet. Det är ingen annan här och jag mötte knappt en enda människa under hela promenaden hemifrån och hit. Konstigt. ;)
 
 
Ser jag inte ut precis som man tänker sig en revisor, så säg? :P För några dagar sedan träffade jag en av mina kunder face to face för första gången - innan hade vi bara mejlat och pratat i telefon. Och han stannade upp och granskade mig uppifrån och ner och fällde någon kommentar i stil med att "jaså, är det såhär du ser ut". Jag tror inte att det riktigt var vad han hade väntat sig, om man säger så.
 
Jag är verkligen helt utfreakad nu, om man jämför med min propra stil i början av min tid i Körsbärsdalen. Men jag vill inte känna att jag "klär ut mig" när jag går till jobbet, jag vill kunna vara mig själv i allra möjligaste mån. Och dessutom vill jag slå hål på myten om att revisorn är en torr och tråkig gammal gubbe och att man måste vara värsta kostymnissen för att kunna göra ett bra jobb. Min kompetens sitter i hjärnan - inte i hur jag ser ut.
 
Hm...men nu kanske jag ska sluta babbla och börja jobba istället. Gå från ord till handling, så att säga.
 
Godmorgon på er! :)

Kommentarer
Lillasyster

Sötnos :) <3

2013-05-18 @ 10:45:42

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback