Drogspärrad mobil?!

Att min nya mobil är smart har jag redan fattat. Men att den är så jäkla intelligent att den hindrar mig från att blogga när jag är hög på Imovane - det trodde jag verkligen inte.
 
Okej, det kanske bara var en slump...men när jag hade tagit Imovane igår kväll och gått och lagt mig i sängen och började bli hög som ett hus och fick för mig att jag skulle skriva ett blogginlägg - då gick det inte att komma ut på nätet. Tack och lov för det!
 
Hög som en skyskrapa. Mycket olämpligt bloggtillstånd.
 
Hm...tyvärr var det dock nog en slump att det inte funkade igår kväll. För i söndags kväll funkade nätet trots att jag var hög och då tänkte jag tydligen kommentera en kompis statusuppdatering på Facebook, men syrran (som jag pratade med just då) sa att jag skulle låta bli. Jag har inget minne av detta, det var syrran som berättade det för mig efteråt. Vilken tur att jag pratade med henne då.
 
Oj oj oj...jag har ju för bövelen bara haft mobilen i några dagar! Jag vill inte ens tänka på vilka missöden jag kan komma att råka ut för framöver...

Kommentarer
Lillasyster

En väldigt söt skyskrapa :) <3

2013-05-08 @ 13:17:16

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback