Dagen efter

 
Så...har vi lärt oss nu att vi inte ska låta någon jäkla internationell jury bestämma vilken låt vi ska skicka till ESC?! Förmodligen inte. Men jag är nöjd med gårdagskvällen i alla fall. Syrran och jag var hemma hos mamma och hennes sambo och vi åt tacos och hade det jättemysigt. Och jag vet inte om det är jag som är extremt okritisk, men jag tyckte faktiskt att ALLA låtarna var bra...eller i alla fall helt okej...eller åtminstone inte direkt dåliga.
 
Idag känner jag mig rätt bakfull. Inte för att jag har druckit något (det var många år sedan jag var full senast), utan för att jag var uppe alldeles för sent igår kväll. Om man går upp halv sex på morgonen så ska man nog inte titta på teve till halv ett på natten. Men det gjorde jag i alla fall. Så när jag vaknade imorse kände jag mig mer död än levande.
 
Hm...får väl kompensera med att gå och lägga mig jättetidigt ikväll istället. Jag skulle faktiskt vilja gå och lägga mig redan nu. Jag blir så rastlös av att det är söndag och av att jag inte har några plikter som hänger över mig nu när uppsatsen är klar...vad i helsike ska jag göra med all min fritid?! Dagens I-landsproblem, jag vet...men det är faktiskt jobbigt. För när jag blir såhär rastlös så kan jag inte ta mig för någonting, även om jag skulle vilja. Jag bara sitter och glor och väntar på att det ska bli kväll. :S Men men...har i alla fall duschat och bakat en rabarberpaj sedan jag kom hem i förmiddags. Det får väl betraktas som ganska produktivt, under rådande omständigheter.

Kommentarer

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback